S nama na pravom putu!
Kontaktirajte nas Izbornik

O nama

O nama

MST grupa s ponosom objedinjuje 4 tvrtke u inozemstvu i 5 tvrtki diljem Hrvatske koje se bave carinskim posredovanjem, distribucijom, zastupništvom inozemnih proizvoda, prijevozom, građevinarstvom i trgovinom. Grupa danas broji 100 zaposlenika. Naš kadar je mlad, stručan i perspektivan s vrlo velikim iskustvom na poslovima logistike, carinskog posredovanja, prijevoza i distribucije proizvoda.

U svojoj širokoj paleti usluga svojim korisnicima možemo ponuditi najbolje i najpovoljnije rješenje na tržištu.

Misija

Misija MST grupe su konstantna nastojanja da svojim klijentima pružimo vrhunske usluge, koje će im svojom kvalitetom pomoći u ostvarenju njihovih strateških poslovnih ciljeva.

Naši poslovni ciljevi su:

Vizija

Vizija MST grupe se ogleda u nastojanjima da modernim, inovativnim, pouzdanim i kvalitetnim poslovnim pristupima, potaknutim strategijskim razvojem postane najjača, najveća i najpouzdanija špediterska kuća u regiji.

Stalno poboljšanje metodike poslovanja, unaprijeđenje i širenje poslovnih procesa, ulaganje u infrastrukturu i tehnologiju, te neprestani razvoj ljudskih potencijala kroz stručnu edukaciju i usavršavanje otvaraju nam nove poslovne prilike pred kojima MST grupa ne posustaje, već sa zadovoljstvom prihvaća izazov.

Logistika

Tvrtke MST d.o.o., Interšped Vukovar d.o.o. koje su dio MST grupe, s ponosom mogu predstaviti svoje vlastito carinsko skladište u Svetoj Nedelji te su kao takve spremne i sposobne u svakom trenutku pružiti optimalno logističko rješenje svojim klijentima. Povjereni zadaci izvršavaju se na visokom nivou suvremenog špeditera – logističara.

Nastojimo uporabom ljudskih resursa i sredstava u sustavima staviti na raspolaganje tržištu tražena dobra u pravo vrijeme i na pravom mjestu u traženoj količini, kvaliteti i cijeni s točnim infomacijama vezanim uz ta dobra. Naglasak je na minimalnim troškovima i optimizaciji kako bi se postigla veća profitabilnost.

S NAMA NA PRAVOM PUTU!